oj va tiden går...

Nu va det jättelängesedan sist... Men så kan det vara ibland.
En del saker som hänt under tiden.

# Moa har fått en dagisplats.Ska börja inskolning på måndag. Dock INTE där jag vill precis, verkar vara ett ställe dit många blir skickade innan man får sitt första val. Rödhaken i komarken. Fördomar ala Allan, men men vad ska man göra. Hon tanten sa att man inte kunde tacka ja till platsen å sen inte komma. Men det finns dock ingen minsta tid per vecka. Så börjar väl lite lugnt å hoppas på en överflyttning till Kareby, hade ju önskat dagmamma så vi får hålla tummarna. Känns som man har större möjlighet att vara flexibel med tiderna hos en dagmamma, men det beror väl oxå på vem man får.

#Hade en kanonkväll med tjejerna! Vi var först å käkade på il Trattoria (eller nåt sånt!) vid gamla torget! Sedan bar det av mot Tre Kockar. Herregud va det var länge sedan man va ute. Å det var ju väldigt länge sedan man var på tre Kockar nattetid. Nån lunch då å då har det väl blivit. Men vi hade himlans kuligt, höjde väl upp medelåldern med sisådär en 10 år eller nåt, men men...# Har jobbat några dagar nere i butiken, då det har vart en del eller ska jag säga en hel del sjukdomar. Kul ändå att få lite omväxling till Skrik, matning, blöjbyten, å en väldigt bestämd vilja...ne Moa är självklart underbar å älskar dig mest av allt, men ibland blir det lite mycket!

# Har fått en superfint inbjudningskort till ett brölopp i sommar! Å va roligt det ska bli! Tack Söder å Marina för att vi får tillbringa denna STORA dag tillsammans med er! Den 10juni smäller det! Undra vad man ska ha på sig...tur att det är ett tag kvar så man hinner hitta nåt riktigt fint!

De va väl i stora drag det hela...

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jaaaa äntligen lite uppdatering =) Ses i morgon!

Puss

2011-02-24 @ 11:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0