"Hallonbrylé" ca 4port

175g Hallon
150g Grekisk Youghurt
175g Mascarponeost
25g Florsocker
4 msk råsocker (rörsocker)

Sätt ugnen på 275grader grill
Lägg Hallon i botten av de ugnsfasta formarna.
Blanda youghurt, mascarpone och florsocker väl.
Lägg över hallonen.
Strö råsocker på toppen.
Låt stå ca 4min i ugnen tills sockret smält, den får då fin brun färg!
Dekorera ev. me hallon på toppen och severa direkt!

Angelicas egna tankar och tips!
Tina hallonen innan annras blir det lite vattningt.
Man kan gott göra lite mer, det blir då lite lättare!
Då tar man en bytta av mascarponen tror det är 250g i ett paket.
Det ska ju vara aningen mindre youghurt än ost så kolla bara när du lägger upp att det är lite mindre. Funkar lika bra med turksik youghurt. Ta florsocker efter egen smak. Jättelätt att smaka av! Vispa runt ordentligt så den blir lite fluffig! Borde funka även med andra bär eller annan frukt! Återkom gärna om med kommentarer och tips om ni provar når annat!

LYCKA TILL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0