Allsång med Sibel och Niklas Andersson

Så då har man vart på allsången på fästningen i kungälv! Första gången för i år, jag var aldrig där förra året. Men kan stark rekomendera det. HÖG mysfaktor! Vi (jag å några tjejkompisar) hade köpt sallad och carro hade på en kvart "slängt" ihop en liten picknic! Innhållande följande:
Kaffe
Tevatten
4 olika sorters löste och 4 tillhörande tekupor!
Digistivkex (som ingen för övrigt åt av)
Chips
2 filtar

Inte illa på en kvarts arbete!

Sibel och Niklas skötte sig utmärkt, sen var det några förmågor från kungälv som inte var lika imponerande.
På slutet fick Niklas hela publiken att stå upp å dansa till She Bang!

Vi har siktet inställt på att gå nästa tordag med då kommer bla. Ola ch Mathias Holmgren!

Tack för en trevlig kväll!

jordgubbar och körsbär!

Sitter nu och frossar i dessa goda ting! Jesper är på väg hem så man får väl ett par minuter med honom innan det blir daxs för sängen. Att han ska jobba så mycket och framförallt så sent på kvällarna börjar gå mej lite på nerverna. Men jag får väl tro påhonom när han säger att det blir bättre...hmm får se hur det blir med det.

så tack för idag, haha inte dåligt med 3 inlägg på samma dag när man inte bloggat på månader. STOLT!

Big shots!

För alla som gillar sex and the city, så är denna serien något för er. Inte riktigt lika rapp och rakt på. Men man fastnar tycker jag!Gör ju inget att kille nummer 2 ser ut som han gör heller!

Kassat på detta är jag!!!

Nog är man rätt kass på att blogga. Ska inte lova några gröna skogar... utan man får ta det som det kommer! Vet ju att det är för min egen skull jag började med detta! För att senare kunna gå bakåt i tiden å kolla vad som hänt, alltså en form av Dagbok! Det är väl därför de flesta skriver? Eller kanske är det för att få skriva av sig lite agretioner (hur stavas det egentligen, 2 g?!)  Eller varför skriver du? Göra din röst hörd? Skriv gärna och berätta! (om nu någon läser min blogg längre, jag klandrar ingen om ni tappat intresse!!! skulle jag själv gjort för läääääääänge sen!)RSS 2.0