Tidig lördag...

...inte den första direkt! Har nu i princip hela mitt konståkningliv (sedan 6års ålder) gått upp klockan 06.00.
perioden augusti-april...ojoj! Det blir ju en vana men ändå rätt jobbigt många gånger!
Idag fick jag iallafall lite "möda" för besväret eller vad man ska säga. Det gick riktigt bra på isen och det var välbehövligt då laget legat i en svacka ett tag nu! Gött jobbbat!

Dessutom blev det klart att jag får en tjänst året runt på 60% från Konståkningen! haha inte illa det! Riktigt kul, känns äntligen som man blivit tagen på allvar och uppskattas ordentligt för det man lägger större delen av sitt liv till!!!

Annars har det vart en lugn kväll men god mat och stjänor på is! Njae... tycker nog att Marcus var värd betydligt mycket merpoäng än han fick...jäklrans vad han utvecklas...choktows "bracket" m.m inte illa det!!!

jaja..nu blir det till at sova, man får ju göra det en yimma längre inatt så passa på att NJUT!!!

nattis

låååång dag imorgon

Imorgon mitti bär det av till skåneland! Vi ska träffa en klädleverantör som heter abacus. De gör riktigt snygga kläder, som även kan användas utanför golfbanan!  Vi ska disskutera framtiden lite olika lösningar och sammarbeten!
Så mycket tid i bilen blir det!

Är fortfarande jättemätt efter vår lyx kyckilngsallad vi gjorde till middag. Innehållande förljande:
Kyckling
krispsallad
plommontomater
gurka
röd paprika
avaocado
färsk annanas
banan
fetaost
vitlöksdressing till detta

det som kanske saknades om man ska vara petig.
några slags fröer eller nötter
lök
men den var jättegod ändå!

Nu är det även klart att vi kommer ha en lokal under vintern (även senare men i första hand vintern) för utförsäljning av kläder och klubbor. Och försäljning samt uthyrning av skidor! Så nu är det massa saker tt pilla med.

På söndag ska jag tillsammans med "minilaget" melody gå på high school musical on ice på scandinavium. Ska bli kul det är ju tradition med det laget. Dock brukar det vara disney on ice, men kul med lite omväxling!

nu ska jag göra iordning smaskiga baguetter vi ska ha med oss som frukost i bilen!
over and out så länge

Hlls Kitchen!

Ojjoj.  Man skulle inte vilja möta chef rasay i en mörk gränd mitt i natten.
Han är säkert jättesnäll privat men oj han kan verkligen konsten att skälla ut någon, och det ordentligt!
Känns som tjejerna är snäppet starkare än killarna. Blir intressant att se vem som vinner i slutänden!


RAKPERMANENT...måste till frissan...nu lägger jag för mycket tid på att få håret rakt!

Så har man hamnat i en ond cirkel...Rakpermanent. Jag blir jätte nöjd när jag vart hos frissan och ca 2 månader efter det..sen är det inte så jobbigt man behöver bara platta lite lätt i utväxten som syns vid benan.
Men så nu si sådär efter 4månader måste jag tillbaka....lägger massa tid på att platta utväxten. I början när det växer ut ät det ju egentligen bara lite extra volym men nu, ahh.

Så surt bara att lägga massa pengar på det. Men är ju samtidigt svårt att låta det växa ut igen. Hmm vet inte hur jag ska göra. Vad tycker ni? (om någon läser!!) ska försöka hitta bilder på lockigt/rakt senare!


tänker inte ens försöka...

...lova att jag ska blogga oftare, har provat några gånger nu men det finns helt enkelt inte varken tid eller lust. Men ibland när jag läser andras bloggar (vilket jag inte heller gör speciellt ofta) blir man ju frestad och sugen! Så någon gång ibland kan det vara värt ett besök!

Bättre att vara ärlig mot sig själv och andra...

Jag bloggar när jag hinner och känner för det!

KRAM!

RSS 2.0