Marina var finns du??

           Försvunna Marina Johansson

Varför ska sånt här behöva hända? Ovissheten är det värsta för alla inblandade.
Kan ju inte låta bli att tänka 4 år tillbaka i tiden.
Mina tankar går till systrarna H och C, självklart också till övrig familj och närmsta vänner. Men det är ju er jag känner bäst.
 Hoppas verkligen på ett lyckligt slut, även om det just nu inte känns så hoppfullt.
Önskar attman kunde göra något.


SJ hemsida kan vara den sämsta

Eller är det bara jag som har upptäckt detta? Den är otroligt seeeeeeeeeeg samt att den hänger sig väldigt ofta när den söker i tif´dtabellen...då måste man börja om från början igen...blir såå IRRITERAD.

Mys, Bio å silver!

I fredags var vi bjudna hem till Malene å Petter! Där bjöds set på god mat å dryck. Såsen var toppen, Petter! De blev en hel del å dricka med...! Peter å Pålsson var oxå där! Mycket trevligt med tanke på att det var länge sen man såg som. Tack för en supernice kväll!

Lördagen bestod av jobb på Gullbringa. Sedan blev det fika å bio med Sandra, Sofia å Angelica. Filmen hette Knights and  day. Rolig, spännande å gullig!

Igår tog jag, Sandra å Sofia en prominix runt fästningen. Sedan blev det Lunch på Tant Rut. på kvällen grillade v i och såg på sista dagen av friidrotts EM. Oj va spännande det var! Grattis Emma! Äntligen lyckades hon igen. Ska vara ärlig å säga att jag inte trodde på henne från början, hon brukar ju aldrig lyckas. Men jag har så gärna fel i detta fallet!Blev ingen bil denna helgen då Erik skulle komma nästa helg istället. Den som väntar på nått gott!

RSS 2.0