Utan internet, inte kuul alls!

Sådär då var internet äntligen tillbaka där det hör hemma! Vart på utlåning på bygget en tid!

Ganska mycket har ju hänt sedan sist...härr kommer de viktigaste händelserna som är värda att minnas!

WOW den 19 juni blev ju helt underbar! Så himla gulliga dom är tillsammans! Man ser verkligen KÄRLEKEN! Allt var Såå fint, klänningen (-arna), hela arrangemanget i kyrkan, festen, bröllopsvalsen å för att inte tala om de finfina talet som Daniel höll till sin kronprinsessa! Även Kungens lilla "Roskupp" var ju bedårande! Klänningen Viktoria hade dagen innan bröllopet är min absoluta favorit även Klänningen som Madeleine hade på bröllopet! Trodde kanske inte att denna tillställning skulle vara så intressant men jag satt som klistrad!

      
 MadeleineBlå 

Sista lägerveckan är avklarad och avslutades tyvärr med det tråkiga konstaterandet att det inte blir något tävlande juniorlag nästa år heller. Mina tankar om min fortsatta framtid inom denna sporten går varma i huvudet...tror det blir en rejäl nertrappning iaf nästa säsong så får man se hur det känns...kan ju inte sluta helt för det skulle inte kännas rätt mot klubben, jag sitter ju inne med en hel del info som jag isf måste lämna över på ett bra sätt. Ja detta lär bli kommande veckors stora funderingsgrej...

Sen kom härliga midsommar! En riktigt trevlig tillställning ute på söder land vid ödsmåls mosse. Man kan väl säga att detta var första gången jag varit berusad på väääldigt länge! Lite tung i huvudet dagen efter men det var bara att ta en resorb (vätskeersättning) så var man nästan pigg igen! Dagen och kvällen bestod av roliga lekar självklart hamnade man i det mest lyckade laget! Vann ju både allmänbildningstävlingen samt musiktävlingen! 5-kampen vet jag faktiskt inte vilken plats vi kom på, men vann gjorde vi inte iaf. God mat och dryck, trevliga vänner-vad mer kan man begära...JO lite varmare väder hade väl inte skadat! Här kommer dagen i bilder:

                 

Annars i veckan har det varit grill hos Kerstin, Mysig fika hos Jessica samt bad å sol på "lilla hawaii" igår.  Nu på morgonen har jag vait och fixat mina naglar. Hade lite svårt att bestämma vad jag ville ha så det blev en kompromiss, fransk minikyr med lite lite glitter! Fint men lite för långa tyckte jag nog att dom blev, får kanske ta fram filen ikväll...Moa är med sin mormor idag, som kom till kungälv igår. Så om en stund ska jag åka ut till shoppen å hjälpa till lite med kläderna! Men först ska jag bara njuta lite av att vara hemma helt ensam, ska nog greja lite ute i gäststugan med. Finns ju lite att fixa där ute nú när alla skidor äntligen är flyttade. Mamma å hennes "kille" å barn ska sova där nästa vecka. Tänkte även försöka ta tag i Moas rum i veckan.


http://www.gratispremium.com/?ref=490199

http://www.gratispremium.com/?ref=490199

Ett läger till, sen....

blir det mammaledighet för hela slanten iaf tom vecka 33.! Så skönt, bara väntar på den där riktiga värmen nu!
Man kan ju hoppas att lördagen blir fiin i sthlm iaf. Det är sjukt mykcet om detta bröllop hela tiden- Men jag kan inget annat än att tycka om det! Så gulliga dom är tillsammans hoppas bara dom hinner njuta något i all hysteri!

Såg Sex and the city 2 förra veckan, SÅ bra! Kritikerna har ju verkligen sågat den. Men den hade allt tyckte jag, framförallt humor!

Har nog nästan bestämt mej för att införskaffa den nya Iphone som kommer till sverige i slutet av juli... hittar dock inga priser någon stans...*irriterar mej*




Babysim!

Igår var sista gången på Babysimmet. Moa gillar det verkligen och jag har varit velig fram å tillbaka men om man ska fortsätta eller ej. Det är ganska dyra minuter i vattnet men å andra sidan är det i princip den enda aktiviteten som man kan göra med så små barn. Så efter mycket om och men är hon nu återanmäld till hösten. Dock inte i tid men vi får hoppas att det finns någon plats ändå!
   

I kväll ska Moa vara hos moster! Jag å Jesper ska gå på nån restaurang å sen se Sex and the City 2! Hoppas den är lika bra som man har hört! Ska bli riktigt skönt att göra något bara jag å Jesper, händer ju typ aldrig längre! Man behöver lite vuxentid också!

Imon börjar läget, så lör-ons samt nästa lör-ons kommer spenderas i ishallen, fast jag har assoft schema. Denna första perioden blir det 11-12, 15.30-16.30 samt 17.30-18.30. Inte många timmar de, lör&-mån blir dock till 20.30.
Ha en trevlig helg!


Trist väder...

Vill ju ha sommar nu när man för en gång skull är "ledig"...Har ju inte vart så mycket av den varan sista åren...Solen kom tillbaka nu! Igår var  vi uppe på sjukan igen, och ja måste säga att mormor såg iaf lite piggare ut. Pratar mycket bättre om än inte helt bra. Hon hade dock ramlat på något sätt som jag inte riktigt förstod. Hennes arm såg riktigt läskig ut helt blå och jättesvullen. Skulle runtgas igår kväll så får se om det var något brutet, grejen var ju såklart att det var vänstersidan där hon inget känner.

Här kommer ett par bilder från Moas bad igår! Hon gillar verkligen vatten som ni ser!



oj va det går lååångsamt med bilderna...måste väl gå att snabba upp det hela på nåt sätt. Är det bara blogg.se som är så kanske bättre om man byter till annan någon som vet? Kan ju inte vara min dator iaf den är ju sprillans ny! Det irriterar mej även att när man lägger in bilderna här så ser det inte lika dant ut i bloggen sen. Det får plats 3 bilder på en rad, men i bloggen bara 2...ahhh vilka i-landsproblem , men ändå!

Grill!

Igår kväll kom 7 trevliga vänner på grillafton! Det blev en mycket trevlig tillställning med god mat, MÅNGA glada skratt & sommarens första rosevin! Hade ingen fanta hemma men det funkade lika bra med passionsfruktssoda! Lär bli några sånna drinkar i sommar! Nästa grill hemma hos oss får väl bli en fredag eller lördag så fler kan ta ett glas eller två! Här kommer lite bilder från kvällen!
  

Nu gick det så där långt igen...

men jag skriver ju iaf oftare än förr!!!

Vad har hänt i veckan nu då...

Tyvärr en tråkig sak, min älskade mormor har fått en stroke. Var där igår och hälsade på. Det har satt sig på vänstersidan, där hon ahr svårt att röra sig, hon kan prata men lite otydligt ibland. Trött å slö men ändå var hon bättre än jag föreställt mej. Jag förväntade mej det värsta...Hon verkar inte tycka att det är så farligt som det är men sån har alltid mormor varit. Blir en sväng in idag med, har ju Kerstin att hälsa på som opererade höften i förra veckan och har nu kommit till kungälvs sjukhus. 

Sen har jag å Moa varit i Halmstad å hälsat på Idah, mysigt. Det blev restaurangbesök, grill med Nina , lite shopping (klänning till mej å solglasögen till Moa!) å allmänt tjöt!

Man har blivit bortskämd med sommarvärmen nu och på nåt sätt förväntar man sig att den ska hålla i sig nu...men nästa vecka verkar inte så lovade...REGN =`(

Imon tänkte vi bjuda till grill ska väl sätta mej å skicka iväg ett sms nu.

Kläderna från Lindex har kommit och det var ju en himlans tur att man kunde återlämna dom, det var verkligen STOR skillnad på bilderna och verkligheten. Så besviken, kommer bara behålla en t-shirt som egentligen bara var en chansning.



RSS 2.0