Veckan som gick...

Fredagskvällen blev hos Kerstin med god mat!

Lördagen började tidigt då jag å Beatrice hade bestämt oss för att åka till Ullared! Hon behöver ju saker nu till sin nya lya! Jag hittade som vanligt allt för många "bra-å-ha" saker...Ett par plagg till Moa bla denna jättesöta klänning!


När vi kom hem skjutsades Jesper till en "TV-spelskväll" Med andra ord en "anledning" till hade dricka öl! Jag å Moa hade en skön kväll hemma!

Söndagen fick Moa vara hos Moster Beatrice då jag skulle på kurs å Jesper jobbade (som vanligt!) Grill på kvällen!

Måndag= Jespers lediga dag (till 16.30!) Fick fixat med våra utemöbler, så nu är det bara för värmen att hitta tillbaka!


Igår (tisdag) var jag, Petra å Malin hemma hos Pia å bubblade i deras utespa= såå mysigt! Måste ha ett sånt nån gång! Fast om Jesper får sin vilja igenom så blir nästa flytt till en takvåning. Jag har isf som krav att det är STOR balkong runt om, så man kan ha som en liten trädgård! jaja får se hur det blir med det, lär ju dröja ett bra tag innan vi är där!

Idag ska vi till BVC för läkarkontroll, hoppas allt står rätt till med älsklingen!

Klickade hem lite schyssta kläder från (hör å häpna) Lindex...har nog aldrig köpt ett plagg där till mej men nu hade dom släppt en kollektion av designern Eva Larsson (aldrig hört talas om!) Hoppas de är lika snygga i vekligheten! Positivt var ju att jag hade en klubbrabatt på 25% samt att det just nu var fri frakt! Vill man inte ha grejerna kan man bara gå till en butik å lämna tillbaka! Supersmidigt! Hoppas grejerna kommer snarast! Idag släpptes kläderna i butik och en del är redan slut! Tur att jag kom på det inatt, för nu när jag skulle lägga upp bilder på kläderna så hade dom redan tagit bort dom från nätet...! Imon blir det kanske tillsammans med Malene å Jessica Stora Höga-butiken som är Marinas favorit (inredning), hoppas den lever upp till förväntningarna nu!


Vart tog solen vägen...

Kom fram igen, vi har saknat dej såå! Skönt med lite varmare väder iaf!

Igår var vi på babysim och Moa dök för första gången. Det gick jättebra! Hade uppfattat att alla bebisar skulle bli rädda å ledsna men det gick ju kanon! Hon älskar att bada nu, plaskar hela tiden, de andra bebisarna bara tittar på henne...!

Sen var vi en sväng på Gardens center, köpte ett par krukor å några blommor som jag ska ta tag i nu!


Baby Mode!

Var på lindex igår och skulle bara hämta ett paket från Libero...ja det gick så där! Fick med mej dessa underbart söta Moakläderna hem, kunde bara inte låta bli!Lindex Shop Online - Tunika


Moa 6 månader!Idag är det alltså 6 månader sedan Moa kom till världen! Oj, va det går snabbt samtidigt som det känns som hon alltid funnits! Konstigt det där med tid vid olika sammanhang. Jag å Jesper har varit tillsammans i 5år men det känns som mycket längre...jaja

Idag blir det lite pill här hemma å sen ishallen ikväll, sista veckan nu, sen blir det mammaledighet för hela pengen! Nu fattas bara sol å värme! Ska föresten hämta våra nya utemöbler idag. Typ sädana här!(som alla har!)


De trodde ni inte...

att det äntligen skulle komma ett nytt inlägg här. över ett år har gått å jag har flera gånger tänkt att jag skulle ta tag i detta. Nu fick jag ett ryck! Ha inte för stora förväntningar...Ser det mer som en dagbok för mej själv som man kan titta tillbaka på! Känns ju ändå kul nu när man har lilla Moa, får se hur länge det håller!

Idag har varit en riktigt slapp dag...inte gjort många knop alls. Igår var vi på 30+30års kalas hos min kusin Robert och hans fru Anna! Trevligt med massa gott! Lite otur hade dom när strömmen (egentligen någon fas fattade inte riktigt!) gick precis när pajerna skulle in i ugnen...Tyckte lite synd om Anna hon var lite förtvivlad ett tag men tillslut kom en kille å fixade det!


På kvällen hade vi bjudit hit Kerstin och familjen Markusson/Löfdahl, det blev grillat!
Tjejmiddag i fredags hos Marina, MYCKET mysig kväll med girlsen! Tack för massa god mat m.m! Blev lite drinkar/vin å bacardi breezer, konstigt dock att man inte blir mer påverkad = )
Oj va det tar tid att ladda upp bilder...


RSS 2.0