Minnah borde åkt ut...Linnea skulle ju gå ...

Minnah borde åkt ut...Linnea skulle ju gå till final!!!


SMS-inlägg


Moa sover, Idol på tv, pizza incoming, pac...

img_9971 (MMS)

Moa sover, Idol på tv, pizza incoming, packa inför hemlig resa=inte lätt! UGGsen invigda=positiv hittills! Dagens "pyssel ses på bilden. Julsakerna får komma fram på måndag=för mörkt ute för att hämta in nu!


Då hade man köpt sig ett par UGGs svarta.....

img_6591 (MMS)

Då hade man köpt sig ett par UGGs svarta...hm har egentligen aldrig förstått grejen men alla säger att dom är SÅ varma. Å kallt lär de ju förbli! Blev oxå em julklapp till Moa.  Å ett par tofflor till mej! Fick oxå byta min jacka som dragkedjan gått sönder på, verkade vara ett återkommande problem i denna modell. Fanns ingen svart kvar typ i hela Sverige. Så de blev en grön...inte säker på att jag ska behålla den pga färgen men jag gillar verkligen modellen. Den har så gott mjukt foder! Jaja vi får se hur de blir. Ska köra Kerstin till stan imon , kanske tar en sväng där inne då...


Vilken syn : )

img_0046 (MMS)

Vilken syn : )


MOA 1 år!

Igår fyllde vår lilla prinsessa 1 år! Detta firades med paket (en hel del kläder, nya boxar-inte mögliga, gosiga tofflor, en julpryl som spelar och snurrar...ja och en pulka fast den har inte kommit än..)
Vi (inkl. Jesper!) åkte in till Oasen och badade. Detta gick inte så bra i början, det var nog alldeles för länge sedan vi badade. Men sista minutrarna gick det riktigt bra och hon vågade mycke! Nu får man försöka göra detta lite mera regelbundet! Sedan blev det in till stan och träffa Erik, åt på Brassie Lipp, ingen höjdare faktiskt...

Idag tog Moa dessutom sina första steg! Så stolt man blir! Gick ganska bra för att vara första gången på egen hand! 6 steg räknade jag det till. Fick sedan oxå filmat henne, men har inte lyckats få iväg detta, hit. Kanske man måste skaffa sig en youtubesida som man kan samla allt...

Har försökt att blogga från mobilen i några dagar, men det vill sig inte. Skit, när ska det komma en app??


Helgen är över.

Då var ännu en helg till ända...Lördagen bestod av kurs på tjörn. Mest intressant var nog Mentala träningen. Samma Coach som vi jobbat med tidigare! Förhoppningsvis även i år! På söndagen skulle lagen visa upp sig för domare och specialister. Spännande å givande! Bra att få lite feedback innan tävlingsäsongen startar!
Kul att se de andra lagen med! Nu får vi jobba på innan första tävlingen i 11december!

Idag har vi slappat på förmiddagen å sen till ishallen, då fick Moa va med Beatrice. Sen på smyckeparty hos Sandra. Blev ett halsband med några olika hängen till!

Imon blir det till att måla det sista i Moas rum. Bea ville låna Moa imon så de passar ju utmärkt!mögliga boxar...

Måste åka in till stan för att byta eller ev lämna tillbaka boxarna jag köpte till Moa. De är helt mögliga innuti...jätteäckligt. Sen har/håller jag på att rensa lite överallt! Kläder blev en hel säck. Å sen massa papper å annan skit man samlar på hög! Äntligen har även ALLA företagets papper lämnat oss, inte ett dugg sorgligt! Nu kanske det ska gå att hålla iordning här hemma lite bättre! Blir ju lätt att man slarvar själv när de ligger lite högar med bokföring å annat överallt! Om jag hinner ska jag även köpa ett nytt bord till soffan idag. Är så trött på glasbordet. Någon som vill ha det?? (sålde ju inte in det så bra i meningen innan men de är annars ganske fint, passar bara inte in här hemma längre.) Nej ett vitt ska vi ha! Tror det blir ett från Jysk som är i samma serie som en del annat här hemma. Hatar egentligen JYSK pga av deras idiot förklaringar på hur man sätter ihop möblerna! Men men, vad gör man inte för lite "skönhet"! 

Snön ligger förvånansvärt kvar på marken...kom nog tom mer under natten. Får se hur länge det håller. Ur skidåkningssynpunkt skulle tydligen det bästa vara om det smälter bort och sedan blir jättekallt så det blir ishalka å å sen att de snöar av bara tusan...jaja, vi får väl ser hur det blir med det!

Annars blir det Robinson ikväll! Ha en fin dag.

PREMIÄR på Freeport & Kungsmässan!

Tack Sandra för en mysig dag. Det blev ju en del shoppat för oss båda! Jag fick tag i epp par nya stövlar! Samt att jag gjorde en typisk "Angelica"... kunde inte betstämma vilken färg på kofta jag skulle ha...så jag tog 2! Men detta efter att ha upptäckt att priset var hälften av vad jag trodde samt att vi fick 20%YTTERLIGARE på köpet...så jag fick ju båda billigare än vad jag trodde jag skulle få 1! Sånt gillar vi! Va dessutom precis en sån jag letat efter!

För övrigt va vi hos Kerstin å käka i lördags...sen har de bara vart de vanliga...

Idag blir det ishallen samt Biggest looser, är det final idag?! Hejar på KF såklart!

Biljetter bokade!

Vi har bokat biljetter till Team VM i finland i April! 10år sedan var vi på samma plats, samma tävling samma folk (nästan!) De som ska med är: Idah, Linnea och Nina and my self! SO NICE!peppar, peppar...

Har klarat mej från magsjukan som Jesper har haft ett par dagar! Stackarn har inte mått så bra...
Jag har jobbat istället för han och Moa har vart hemma med Jesper. Konstigt men hon verkar oxå klarat sig!

Idag har jag varit på isen på morgon/förmiddag (samma imon) å sen blev det en sväng på stan och lunch med Kerstin. Imon ska Moa vara med Beatrice hela dagen. Efter isen har jag bestämt mej för att ta tag i Moas rum... Måla står på schemat. Får se hur långt jag hinner...men jag ska börja iaf!

Herregud bara 13dagar till Moas födelsedag...

Vem F*N har snott våra utemöbler??

Blir så trött på att man inte kan få ha någonting i fred...våra nya finalounge möbler *snyft*

ULLARED!

Oj, va folk! Va där igår...kom vid 9...kö utanför, ad´ldrig vart med om...Fast den gick rätt snabbt men ändå lö bort till slutet av bräckboden! Sen kunde man knappt röra sig, trots detta lyckades man hitta en hel del "bra å ha saker" AKA småskit!

Mest nöjd med en kofta för 139:- jättefin lite längre modell...ser inte ut att vara så billig. Annars blev det kläder till Moa, en åkpåse (som jag kanske ska få någon annan att ge Moa i present, typ Mormor har inte så lätt att komma ut) Julklapp till Melvin...¨lite hygiensaker å ett par klappar till julklappsspelet.

Idag var det träning ådomare där...gick riktigt bra idag! Dom kan när dom vill! Bra att få en geomkörare för domare å specialist innan "pre-event" som är om ca 2 veckor...

Jesper kom hem med Magsjuka eller matförgiftning...inte kul. Hoppas vi klarar oss!


RSS 2.0