Sen kunde jag bara inte hålla tassarna bor...

img_0248 (MMS)

Sen kunde jag bara inte hålla tassarna borta från denna söta sak! Åhh så onödig å dyr men såååå svår att gå förbi! Men inga skor hittades idag heller...


Har ju köpt lite fint idag med! Hämtat den...

img_8315 (MMS)

Har ju köpt lite fint idag med! Hämtat denna fina tavlan som Moa delvis fått av underbara vännerna tack!!


Från papeterie i nordstan massa dina saker!!!

img_8393 (MMS)

Från papeterie i nordstan massa dina saker!!!


Glömde ju visa er dessa fina jag köpte igå...

img_6182 (MMS)

Glömde ju visa er dessa fina jag köpte igår! Små boxar att lägga saker i!


Ok, nu verkar de funka med mobilbloggandet...

img_3240 (MMS)

Ok, nu verkar de funka med mobilbloggandet! Va bara tvungen å prova en gång till! Idag blir det att hjälpa till å städa i den gamla skidbutiken å så blir de väl en sväng på stan, e ju marknad idag. Ska även kolla i Kungälv efter några shoes! Ha en nice dag!


Testing Testing!!!

img_1946 (MMS)

Testing Testing!!!


Some shopping!
Inte extakt denna men liknande typ tunika/klänningDetta hittade jag på Kapp Ahl..hmm..antingen har de föryngrat sig eller så har man blivit gammal...Samma gäller med Lindex man kan hitta riktigt snygga saker där!
Skulle egentligen köpa skor...men tyckte inte jag hittade dom perfekta! Får leta vidare!Blev lite frestad av dessa från scorett men jag vet inte, det störde mej att de inte är helt kolsvarta...då kanske man stör sig om man har svarta byxor..hm vet inte, vad tycker ni? De va rätt sköna faktiskt!


Mobilblogg???

Funkar ju inte alls...Störande. Då det känns som det hade vart mycke lättare för mej att blogga med kontinuerligt om de hade funkat... är det dax att byta till nån annan typ blogspot eller nåt. Nån som vet om någon har en app för att blogga??

Moa en stor tjej!Ojoj...nu är det bara en månad kvar till Moa blir 1år!

En del har hänt de sista veckorna!

Första tanden har tittat fram!

Har lärt sig att klappa händerna detta efter att varit med i omkl. innan en uppvisning...haha här har man försökt lära henne men det krävdes visst 24 tjejer som klappa, heja å sjöng för att hon skulle få till det! Säger man klappa händerna eller börjar sjönga på sången så brukar hon oftast göra det!

Kan peka på och försöker få fram ordet lampa!

Ibland "säger" hon tack tack när hon får någonting! Sö sött! Men detta är inte något hon gör på beställning!

Vinka har hon ju kunnat ett bra tag men nu gör hon det mer på beställning!

Växt har hon gjort 73cm och 8640g.  På längden ligger hon på normalkurvan och vikten ett hack ner. Utifrån detta samt min och jespers längd trodde barnmorskan att hon skulle bli runt 168...svårt att säga så här tidigt såklart men helt klart kommer hon bli längre än sin mor! jaja, smällar man får ta ; )


RSS 2.0