Lek å buslandet idag!! Jesper ledig=wow!! ...

img_1627 (MMS)

Lek å buslandet idag!! Jesper ledig=wow!! Han hat även fått sig en klippning av mamma idag! Nu blir det både handboll, konståkning och Lets dance...hur ska det gå... Får bli lite sappande!! Imon är det förhoppningsvis fullt i oasen då de är kungälvspokalen! Hoppas på bra prestationer från kungälvslagen!


Då va man ett år äldre då! 28...hm snart b...

img_8092 (MMS)

Då va man ett år äldre då! 28...hm snart borde man kanske betrakta sig själv som vuxen ; ) Jag hade bjudit hit alla tjejorna på lite fika! Mysigt värre, mkt trevligare än att sitta själv!  Igår fyllde Bea år också! Grattis!! Eftersom mamma är Nere bjöd hon oss på lite käk!  Annars försöker jag kolla så mycket som jag hinner på EM! Hur konstigt men kul som helst att se justus strid åka igår! Kalle gör ett bra jobb med brorsan i danmark! Men varken idag eller imon kommr jag ju kunna se nåt tror jag, imon e de ju kungälvspokalen! Får hålla tummarna iaf!


"Hallonbrylé" ca 4port

175g Hallon
150g Grekisk Youghurt
175g Mascarponeost
25g Florsocker
4 msk råsocker (rörsocker)

Sätt ugnen på 275grader grill
Lägg Hallon i botten av de ugnsfasta formarna.
Blanda youghurt, mascarpone och florsocker väl.
Lägg över hallonen.
Strö råsocker på toppen.
Låt stå ca 4min i ugnen tills sockret smält, den får då fin brun färg!
Dekorera ev. me hallon på toppen och severa direkt!

Angelicas egna tankar och tips!
Tina hallonen innan annras blir det lite vattningt.
Man kan gott göra lite mer, det blir då lite lättare!
Då tar man en bytta av mascarponen tror det är 250g i ett paket.
Det ska ju vara aningen mindre youghurt än ost så kolla bara när du lägger upp att det är lite mindre. Funkar lika bra med turksik youghurt. Ta florsocker efter egen smak. Jättelätt att smaka av! Vispa runt ordentligt så den blir lite fluffig! Borde funka även med andra bär eller annan frukt! Återkom gärna om med kommentarer och tips om ni provar når annat!

LYCKA TILL!

Efter mycket intensiv dag på swesportmässa...

Efter mycket intensiv dag på swesportmässan, blev det middag med Jesper i gamla stan! Imon blir det mässa för Jesper å en liten tur på stan för mej å Moa å mamma! Sen på eftermiddagen bär det hemåt kingriver igen!


Lets dance! De är verkligen kul å se utvec...

img_3072 (MMS)

Lets dance! De är verkligen kul å se utvecklingen hos artisterna! Tror bagge kan bli farlig längre fram, om inte annat är han ju såå söt! Figge är ju annars väldigt duktig, överlägsen!  Imon blir det ishallen tiiidigt! Sen hem å packa för på eftermiddagen bär de av till Stockholm för att gå på skidmässa söndag-måndag!  Här kommer en bild till från Berlin


Neeh nu var de så där längesen igen, skärp...

img_4066 (MMS)

Neeh nu var de så där längesen igen, skärpning! Berlin va trevligt, tävlingen gick inte så bra tyvärr men vi hade en underbar resa å de är det viktigaste! Endast 2 tävlingar kvar nu. Kungälvspokalen nästa helg samt sm! Nu gäller det att finslipa det sista! Berlin som stad var en positiv överraskning! Synd bara att man inte hade läst på lite historia innan, verkar tyvärr inte sitta i sen skoltiden! Här är en rester från muren! Ska lägga in lite mer bilder senare, tyvärr glömde jag min kamera hemma i Sverige.


Då var vi på väg! Färja i natt å även på h...

img_8483 (MMS)

Då var vi på väg! Färja i natt å även på hemvägen! Gött å inte behöva sova på bussen!  Imorgon blir de träning å. Middag på Hard rock! Annars lugnt! Torsdag markträning, guidning å shopping! På fredag gäller det! Då är det tävling som gäller! Lördag bli soft å kolla på de andra lagen som tävlar. På kvällen bär det hem igen! Ha en bra vecka! Uppdaterar kanske bång gång under veckan!


God pasta med oxfilé å tryffelcream, ett g...

God pasta med oxfilé å tryffelcream, ett glas vin! En riktigt go drink på en annars överskattad VIP bio. The town- en riktigt bra rulle! På väg hem i bilen! Imon blir de tjejmiddag hos Marina, ska bli mysigt!!


Idag var det träning, riktigt bra gick de ...

img_7055 (MMS)

Idag var det träning, riktigt bra gick de oxå! Skönt så här innan tävling att de börjar släppa!  Under min bloggtorka hade ett par kompisar äran att fira födelsedag!  Petter, Jessica å Nisse ett riktigt stort grattis till er!  Imon är det visst helgdag igen undrar va man ska hitta på då?! Nu blir sängen iaf! Här tränar Moa på sin surmin!


Besök på sjukhuset å ishallen har vart dag...

Besök på sjukhuset å ishallen har vart dagens to do! Imon blir de ishallen på morgon/förmiddag! Om en vecka åker vi till berlin för att tävla! Skoj ska det bli, dock mycket tuff konkurrens på denna tävling får se hur långt de kan räcka! Sen vet ja inte riktigt, kanske skulle gå å bada med Moa? Får se!


Inte gjort nåt vettigt att tala om på fler...

Inte gjort nåt vettigt att tala om på flera dar... Så blir de när bilen står inträngd å inte kommer ut! Men imon måste Jesper läsa detta då ska jag ju till isen å jobba...han gjorde ett tappert försök imorse, men imon gäller de. Hm annars får vi väl ta bussen!


Jul å nyår är över...

Efter en tids bloggtorka ska jag ta mej i kragen! Här kommer en snabb liten resume över helgerna!

Julfika med tjejerna hos Jessica! Mycket mysigt, kom hem med sammajulklapp som jag kom dit med!

Julafton hemma hos oss! Trevligt! Traditionellt, kändes dock konstigt att mormor inte var med. Hon blev hemskickad från sjukhuset på torsdagen och orkade vara med. Nu är hon tillbaka på sjukhuset då oxå hemtjänsten ansåg att hon blivit hemskickad för tidigt! Jag å Jesper fick 3 av 6 julklappar som från börjarn var våra egna (i julklappsspelet!)

Nyårsafton hemma hos oss! Blev ingen catering som var tanken från början...utan det blev buffe ala Angie!

Av någon anledning vill datorn inte lägga in fler bilder just nu, får se om det funkar bättre en annan dag!

RSS 2.0