Regnet det bara öser ner...

                                           

Naglar

I morgon bitti har jag tid för att göra om naglarna! Vet inte bara hur jag vill ha det denna gång. Tror det kanske blir med glitter denna gången. Antingen lite rosa/aprikos eller turkos. Får se va hon har för snyggt!
                                
                                            

Idag har jag hjälpt till lite på Gullbringa igen. Petter har ju semester denna veckan! Hoppas ni njuter hela familjen!
Får se om jag ska ta tag i å plocka en massa bär imon, eller om det blir dåligt väder kanske man skulle börja måla på Moas rum...får se vad det blir.

natt

Inbillar jag mej eller?!

Har Moa lärt sig både vinka å sparka boll senaste dagarna??

Antingen är det tillfälligheter som gjort att Moa gjort vinkande rörelser tillbaka när någon har vinkat till henne de senaste dagarna. Men kan slumpen verkligen slå in typ 3 dagar i rad??!
Se hela bilden







Köpte 2 bollar till Moa igår. Oj va hon tycker om dom! Stutsandet är bäst, hon skrattat så hon tjuter, å jag menar verkligen tjuter av glädje! Sen verkar det som vi får ett fotbollsproffs i familjen. Hon fattade direkt hur man skulle få bollen framåt med fötterna. Ibland blir det riktiga sparkar tom!

Se hela bilden


Iphone drömmar...

Verkar inte som det blir någoni phone för mej denna vecka. Då jag vill(ska förhoppningsvis) ha en VIT. Denna ska enligt uppgifter vara försenad i tillvekningen...f**k...men men har man väntat så här länge kan man väl vänta lite till (kanske, får se om det blir en svart ändå). Jaja...den som lever får se!

Idag har det annars vart en del på schemat:
Badat Moa
Besök hos mormor/gammelmormor
Köpt färg till Moas rum.
Handlat på Maxi
Vart en sväng hos Malene å lämnat av ett par grejer.
Grillat


Huset fullt!

Mycket har hunnits med de sista dagarna!

I onsdags var vår lilla familj å sola å  badade vid Aröd, Jättemysigt. Som vanligt var Moa mycket intresserad av vattnet. På kvällen blev det grill.



På torsdagen var Jesper bara tvungen att åka iväg till klubben "en liten stund"...jaja vad ska man säga.
Iaf så softade vi lite hemma å sen bar det av till Göteborg för en 5-kamp på liseberg. Jesper vann även denna gång men jag måste säga att jag var bra mycke närmare än förra året! Eftersom vi inte var smarta nog att inse att bussarna hem till oss inte går så sent på vardagar, blev det en tidig kväll. Men vi hann med ett besök på Heaven 23! Jesper har visst startat en ny tradition...2 King size räkmackor. Själv tog jag en extra drink istället! Frozen Daquri passionsfrukt var en verklig hit! Skönt att iband göra något bara jag å Jesper, det händer ju inte allt för ofta nu för tiden.

Fredagen var en intensiv dag med storstädning på morgonen. Lunch med Kerstin på Sarinas. Samt en massa ärenden i kungälv å göteborg. När vi väl kommit hem hade våra gäster för helgen redan kommit. Jespers Kusin Klas, hans fru Vivvi å barnen Linn 5 år samt Elias 2½. Kvällen fylldes med massa prat, grillat å gott vin.



Igår skulle Familjen tillsammans med Jespers andra kusin å familj till Liseberg på dagen. Jag å Moa stannade hemma eftersom vi skulle till Sandra på eftermiddagen. Jesper kom efter jobbet å hämtade upp Moa. De åkte hem till oss å Grillade med båda kusninernas familjer samt Kerstin. Eftersom Håkan, Erja Ebba å Jonna bodde på camping i göteborg hann jag inte träffa dom denna gång, synd men man kan inte vara överallt! Kvällen hos Sandra var mycket trevig. Alla goa tjejer var där förutom Erika som va med sin Hund någon stan i Sverige! Vi blev bjudna på god mat å dryck! Massa snack å skratt blev det. Jag tog bussen hem strax innan 01 då skulle Angelica, Sandra å Sofia gå ut å svänga sina lurviga! Hoppas ni hade skojsigt!

                  

Idag är det Sandras födelsedag! Grattis vännen! Hoppas dagen blir toppen!



Nu blir det bara till att slappa resten av dagen. Våra inneboende (gäststugan) har åkt hem mot Katrineholm och Moa sover lite. Hon är nog utmattad efter massa bus med barnen!

Grill, schema och Liseberg.

Häromdagen kom löfdahl/markussons på grill Mohamed var oxå med! Trevlig kväll! Grillen blev lyckad men efterrättspajen jag gjorde var ingen hit. Alldeles för sur, innehållet var röda krusbär, hallon, blåbär och för MYCKE röda vinbär. Jaja man kan inte lyckas varje gång! Lite kortspel blev det oxå 7½, Egyptiskt & roligt!

Igår blev det lite schemaläggning för next season...Blev ju inget juniorlag detta år heller tyvärr, så jag kommer jobba betydligt mindre än tidigare. Kommer hjälpa till med Harmony när det behövs ca 1 gång i veckan. Samt att jag kommer ha en av fortsättningsgrupperna med Pia, Och en liten teknikgrupp. Va kan det bli, skulle gissa på ca 5 timmar/vecka. fördelat på 1-2 dagar. Absolut som mest 3! Ska bli spännande å se vad jag tycker om detta. Jag ser det som ett "funderar-på-om-jag-ska-hålla-på-med-detta-hela-livet-eller-ska-man-lägga-ner-eller-vad-ÅR.

Idag hade Jesper lyckats få med sig bilnyckeln till Gullbringa (förvånad?!) men Malene ryckte ut med en hjälpande hand! TACK! Kom sedan äntligen iväg till Liseberg. Verkligen fint väder!

Nu ska Jesper hör å häpna vara ledig i TRE dagar! Vi ska nog åka till havet imon. In till stan utan Moa någon kväll, Se om vi hinner måla Moas rum någon dag med. Annars ska vi väl passa på att ha det lugnt å mysigt!


Beställt




 Älvor Room make-over kit

Dessa söta väggdekaler ska Moa få i sitt rum! Måste ju bara måla först!!!

Förvirrad!

Såg nu när jag kollade att jag visst hade en massa kommentarer liggandes. Har inte sett dom innan och var helt säker på att man såg dom på förstasidan...jaja så kan det vara, kanske ska ta sån där funktion där man måste godkänna först, då kan man väl inte missa dom iaf! Jonna jag vill gärna ha lösen!!! Skicka mej ett meddelande på facebook eller skriv en kommentar här som jag inte godkänner sen! Kul å höra från dej sötis!

Nu har det hänt så där mycket igen,

att man knappt kommer ihåg allt. Men jag ska göra ett försök!

# Liseberg med mamma, sambo, barn och syster! Moa åkte några av barn karusellerna!

         

# Moa var med ovannämnda på lek å buslandet. Hon tyckte att bollhavet var superkul!

# Marstrand en snabbis under seglingarna. Noterat att ön inte är barnvagnsansanpassad på något sätt.

# Slottskogen, inte så mycket djur som man hade för sig när man var liten. Kan hända oxå att man har blivit stor och djuren känns "mindre". Minus- man får inte längre gå omkring bland höns, getter å grisar som jag kommer ihåg från förr!

# Hämtning samt ihopsaättning av möbler. Bilder kommer när allt är klart. Har vitrinskåpet kvar. Kom ihåg till nästa gång vi (ni) köper möbler från Jysk: Ni måste gått teknisk&snickar utbildning för att inte behöva göra om delar av momenten X antal gånger!

# Besök av Moas fadder av det manliga könet (Erik) och hans syster Lotta. Trevlig kväll!

# Halmstad=barnfria 2 dagar! Shopping, Tylösand, Leffes, god mat&dryck på uteserveringar och riktigt trevligt sällskap av Nina, Idah(Moas fadder av det kvinnliga könet!) , Linnea å Ira! Vad mer kan man begära. Såg en del
inspelning av en ny dokusåpa Kungar av Tylösand. Verkade som riktiga de blir ytterliggare några B-kändisar(C,D eller E är oxå möjligt!) kommer vara aktuella under hösten. Nu känner man ju sig himlans tvingad att se serien bara för att man vart där när "det hände".

         












Bilen!

   

Då har vi äntligen gjort det!

Vi har köpt en ny bil! Via KVD, alltså på auktion. Måste dock hämta den i Strängnäs...får se hur vi löser det. Kostar 1900 att köra hit den, känns som vi hämtar den själva! En Ford Fokus blev det i en supersnygg färg, typisk Angelica, grön-blå-turkos typ...! Ska bli riktigt skönt med en kombi!

Såå söta!



Dessa söta stövlar fick Moa av sin mormor när hon kom till kungälv i veckan! Blir nog perfekta i höst eller kanske till våren, vet inte hur myckeet fötterna växer.
Mamma är här lite drygt vecka till å på tisdag kommer Enzo och barn ner. De ska då bo i Vår gärststuga som jag nästan har grejat klart i  nu när alla skidorna äntligen är borta! Bara att komma å låna stugan när ni vill kanske efter någon grill i sommar eller så!

I går hade vi en supermysig dag/kväll med tjejerna. Jag hade fixat med picnick. Vi åkte in till stan, satte oss inne på trädgårdsföreningen. Snacka om att vi hade tur med vädret, måste vart närmare 30...
Efter många skratt och roliga disskusioner var det dax för 5-kamp på Liseberg! Alla valde var sin gren och Carro gick segrande ur striden, men hon var ju den av oss som var nykter så jag anser mej själv vara den riktiga ettan ; ) Bussen hem vid 23...ganska skönt att komma hem även om utgång hade vart roligt, men börjar man dricka vid 15 blir man rätt trött! Man är ju inte 20 längre....! Taxk för en underbar dag Sandra, Malene, Jessica å Caroline!

Imon ska jag jobba i shoppen, ska bli roligt. Hoppas bara man kommer ihåg allt. Blir nog även tisdag förmiddag. Får se hur vädret blir i veckan men har en tanke om att försöka måla om på Moas rum när jag har lite hjälpande händer. Har bara inte bestämt färg än. Förslag?? Funderar på ljus ljust lila eller rosa. Har även en byrå
 jag skulle vilja måla. Funderar oxå på om man skulle måla eller tapetsera en fondvägg i vårat sovrum. Förslag? Men inget av detta blir väl av om det blir fint väder.


RSS 2.0