Min söta ängel!! Nu Äe jag äntligen klar m...

img_7352 (MMS)

Min söta ängel!! Nu Äe jag äntligen klar med paljetterna! Uppvisningen i ale idag gick helt ok! Men imon gäller de! Traditionellt första tävlingen på Tjörn! Blir en spännande dag! Jay vann idol inte helt oväntat, men jag tyckte Minnah va riktigt bra! Får gå å lägga mej nu ska upp klockan 5.30...


VINTER!

img_4040 (MMS)

VINTER!


De va tider de...Detta var några fina bilder som blev tagna för över ett år sedan!
fotograf Angelica Jonsson

Jag kan själv!

img_1332 (MMS)

Jag kan själv!


Klädkällaren var först en riktig besvikels...

img_0758 (MMS)

Klädkällaren var först en riktig besvikelse tills jag hittade dessa fina sakerna! Riktigt nöjd! Annars har jag idag ätit jullunch med Kerstin. Imon blir det julmyd med tjejerna!


Juluppvisning avklarad!! Gick jättebra! Al...

Juluppvisning avklarad!! Gick jättebra! Alla tjejer skötte sig! Annars har jag vart sjukt trött idag. Så de har inte blivit nåt vettigt gjort alls. Imon ska jag antagligen jobba lite i butiken! Hoppas på mycke folk! har ju annonser i GP nu under en period, så de borde ju bli en hel del... Moa är inne i en liten "vägra-äta-mat" period, vet inte hur hon klarar sig på de lilla hon får i sig, men det går väl över.


En vinst hittills...10kr!! Tur att de e må...

img_1078 (MMS)

En vinst hittills...10kr!! Tur att de e många dagar kvar!!


SMS-inlägg

img_2114 (MMS)


Familjens julkalender!!

Familjens julkalender!!


Glass på Ikea= väldigt kladdigt!!!

img_5054 (MMS)

Glass på Ikea= väldigt kladdigt!!!


Oj vilken trevlig resa det blev!! En tur t...

Oj vilken trevlig resa det blev!! En tur till Köpenhamn å sen övernattning, middag å shopping i Malmö! På vägen hem blev det adventsfika hos Linda palmgren!! Verkligen tack Sandra å Angelica för allt ni planerat så bra! Blir julafton här med släkt å även nyår med kompisar! Ska försöka hitta någon catering till nyår! Förslag?!


RSS 2.0