Misslyckad middag

Ja som jag skrev skule det bli jättegod lax med cashewnötter och sweet-chilli!
Men lovar er att jag ALDRIG ska köpa budget lax iur frysdisken igen. Det blev jättekonstig gick inte at äta. Aldrig vart med om detta innan och då har man lagat mat ganske många gånger i sitt liv (restauranggymnasiet). Blev en vit konstig gegga i botten och laxen smakade rå dessutom var den typ lika röd som en mogen tomat. jaja det fick bli köttbullar till riset. Synd bara att man ätit det till lunch också...jaja man kan inte lyckas med allt! Jepser sa ju trots allt att det var första gången jag misslyckats med maten, så man får väl va gla åt de.

Så Anna åkte ur Idal...synd tycker jag. Trodde väl äntligen att Johan skulle fara. Men icke...jaja Alice var inte jättebra idag men diggar verkligen hennes röst, den är speciell! Ojoj Kevin slutar aldrig att förvåna. Han är verkligen en naturbegåvning med båda fötterna på jorden. Borde väl va han som vinner i år!

Imon blir det isen 7.00 som vanligt. Bara 3 veckor till första tävlingen...Längtar!

En vecka har gått...

Så var det dags för step&styrka passet igen!
Ska verkligen erkänna att jag hade redigt med träningsverk dagen efter. Främst i vaderna såklart samt armarna.
Lite ensidig träning måste jag säga då det alltid var uppgång (på brädan) med höger ben framför allt en övning var väldigt påfrestande på högervaden. Får se om det är bättre denna gång då det skulle byta rutin. Konditionsbiten var lite under min förväntan däremot styrkan var jättebra! Jaja blir spännande att se vad hon hittar på ikväll.

Kommer inte köpa något kort fören efter jul&nyår...får se vart det blir kanske ändå ska börja med ett klippkort, för att se om man "sköter" sig!

Veckan som varit har gått snabbt.

Myspys hos sandra i lördags (åt en jättegod laxrätt, som jag tänkte göra ikväll åk med resultatet!)
Lasagne som Johan gjort och film på söndagen ingen hos paret pålson/palmgren (vilket efternamn ska ni egentligen välja när vi gifter er?!)

En hel del jobb ute på Gullbringa. Alla prylar ska läggas in som lager i datasystemet, detta hann vi inte med i våras då det minst sagt var intensivt!

På måndag får vi lokalen som vi ska ha utförsäljining i Kungälv. Det kommer även bli skiduthyrning!

Nu ska jag fortsätta rensa/städa i min "walk-in-closet"!!!

Idag händer det...

Hör och häpna idag ska jag gå å träna. Ska gå med tjejerna (harmony) på ett step&styrka pass på Träna i Kungälv.  Är nästan lite nervös nu, pinsamt när man inte hänger med. Har ju inte tränat själv på väääldigt lång tid nu. Men nu ska jag börja iaf.
Får bli detta passet på torsdagar är ju ändå gratis så man får ju passa på. Sen vet jag inte vad jag ska utöka med. Man blir ju inte vältränad på en timmas träning i veckan. Tror det får bli simmning en gång i veckan också. Sen borde man ju göra ytterliggare mer. Men man kan ju börja med detta å så får man se sen om man kanske skulle slå till med ett kort någonstans. Vet inte var bara. Lättast är ju egentligen å ta det på friskis eftersom det är närmast. Men ingen annan tränar där (som man känner) eller? Sandra och marina tränar ju på träna i kungälv.  jaja... vi får se hur det blir börjar med detta iaf.

Spännande att se hur mycket träningsvärk man har imon. Hur många nya muskler man upptäckt!
        


Då var inbjudningarna ute!

Haha...det har alltså gått rätt lång tid sen vi fyllde år jag och Jesper (jan resp. mars!)  Nu har vi äntlgen fått ut inbjudningarna till festen. Det blir kombinerat 50årskalas samt Julfest!

Hoppas att inbjudningarna kommit fram till alla, verkar som det gick väldigt trögt. Skickade ett till mej själv och upptäckte tyvärr att det kom med några fula tecken som blir när man byter rad...inte kul men hoppas det går att läsa ändå! Gjorde korten på en sida som heter Kalasguiden.se

Helgen har varit ganska lugn.
Fredagen var jag i stan med min syrra. Vi shoppade en del och för mej blev det en nya Kappa, mössa, vantar. Sen hem till Johan.S å såg på 2½ film. En var bra!

Lördagen: is på morgonen sen hem till Kerstin på middag å sen till Sofia på MYS!!

Söndag: Lite jobb på bollestad (nu är vi helt klara där, Over and out med bollestad!) Sen hem å käka kerstin kom å åt lax med pressad potatis (mmm!) med oss. Sen till Sandra å Johan för att se på film. Orgazmo...hmmm Petter du har en underlig humor...!

RSS 2.0