R.I.P mormor/gammalmormor... Saknar dej re...

R.I.P mormor/gammalmormor... Saknar dej redan, du har alltid funnits där för mej! Älskar dej!


En fråga till er! Hur mycket skulle ni bet...

En fråga till er! Hur mycket skulle ni betala för att aldrig mera behöva raka (eller annat!) armålor samt bikini linje å kanske hela benen...vill gärna ha er åsikt!


oj va tiden går...

Nu va det jättelängesedan sist... Men så kan det vara ibland.
En del saker som hänt under tiden.

# Moa har fått en dagisplats.Ska börja inskolning på måndag. Dock INTE där jag vill precis, verkar vara ett ställe dit många blir skickade innan man får sitt första val. Rödhaken i komarken. Fördomar ala Allan, men men vad ska man göra. Hon tanten sa att man inte kunde tacka ja till platsen å sen inte komma. Men det finns dock ingen minsta tid per vecka. Så börjar väl lite lugnt å hoppas på en överflyttning till Kareby, hade ju önskat dagmamma så vi får hålla tummarna. Känns som man har större möjlighet att vara flexibel med tiderna hos en dagmamma, men det beror väl oxå på vem man får.

#Hade en kanonkväll med tjejerna! Vi var först å käkade på il Trattoria (eller nåt sånt!) vid gamla torget! Sedan bar det av mot Tre Kockar. Herregud va det var länge sedan man va ute. Å det var ju väldigt länge sedan man var på tre Kockar nattetid. Nån lunch då å då har det väl blivit. Men vi hade himlans kuligt, höjde väl upp medelåldern med sisådär en 10 år eller nåt, men men...# Har jobbat några dagar nere i butiken, då det har vart en del eller ska jag säga en hel del sjukdomar. Kul ändå att få lite omväxling till Skrik, matning, blöjbyten, å en väldigt bestämd vilja...ne Moa är självklart underbar å älskar dig mest av allt, men ibland blir det lite mycket!

# Har fått en superfint inbjudningskort till ett brölopp i sommar! Å va roligt det ska bli! Tack Söder å Marina för att vi får tillbringa denna STORA dag tillsammans med er! Den 10juni smäller det! Undra vad man ska ha på sig...tur att det är ett tag kvar så man hinner hitta nåt riktigt fint!

De va väl i stora drag det hela...

Då har vi avklarat vattenpalatset med brav...

img_2520 (MMS)

Då har vi avklarat vattenpalatset med bravur! Moa tyckte om de massor men somnade gott i bilen! Ikea på hemvägen, meningen va ju att vi skulle köpa sängen till Moa idag. Men dom alltid med Ikea så var den slut... Så de blev en matta, lampa, kudde å madrass till älsklingen ist! Får väl bli Ikea nästa vecka med...! Nu ska vi mysa i soffan, Moa är lämnad hos moster, ska vara där till imon kväll då Jesper hämtar henne! Jag ska på en impulsiv tjejkväll! Vi startar på gamla torget, får se var vi slutar! Spännande hur många minuter till Jesper håller sig vaken!


Igår var vi en sväng på Ikea. Kollade ut e...

img_2616 (MMS)

Igår var vi en sväng på Ikea. Kollade ut en säng till Moa! Fredag å jespers lediga dag! Nu är vi på väg till Lerums äventyrsbad! Får se va Moa tycker om de!  Idioter finns det gott om, inatt har det vart inbrott i butiken igen. Som tur va k dom inte in genom dörren, men den e helt förstörd nu..fattar inte, dom va ju där till02:30 inatt samt alla andra nätter denna vecka, måste ha suttit å väntat ut dom.


Oj...nå ja ett brons är inte illa de helle...

Oj...nå ja ett brons är inte illa de heller! Nu blir de totalsatsning fram till SM om en månad!


På promenad å kollar på hästarna! Moa tyck...

img_3030 (MMS)

På promenad å kollar på hästarna! Moa tyckte de va bäst på behörigt avstånd! Tävlingen i lördags gick ju riktigt bra, dock ett litet fall samt ett par småmissar som antagligen berövade oss på guldet. Nå


RSS 2.0