Huset fullt!

Mycket har hunnits med de sista dagarna!

I onsdags var vår lilla familj å sola å  badade vid Aröd, Jättemysigt. Som vanligt var Moa mycket intresserad av vattnet. På kvällen blev det grill.På torsdagen var Jesper bara tvungen att åka iväg till klubben "en liten stund"...jaja vad ska man säga.
Iaf så softade vi lite hemma å sen bar det av till Göteborg för en 5-kamp på liseberg. Jesper vann även denna gång men jag måste säga att jag var bra mycke närmare än förra året! Eftersom vi inte var smarta nog att inse att bussarna hem till oss inte går så sent på vardagar, blev det en tidig kväll. Men vi hann med ett besök på Heaven 23! Jesper har visst startat en ny tradition...2 King size räkmackor. Själv tog jag en extra drink istället! Frozen Daquri passionsfrukt var en verklig hit! Skönt att iband göra något bara jag å Jesper, det händer ju inte allt för ofta nu för tiden.

Fredagen var en intensiv dag med storstädning på morgonen. Lunch med Kerstin på Sarinas. Samt en massa ärenden i kungälv å göteborg. När vi väl kommit hem hade våra gäster för helgen redan kommit. Jespers Kusin Klas, hans fru Vivvi å barnen Linn 5 år samt Elias 2½. Kvällen fylldes med massa prat, grillat å gott vin.Igår skulle Familjen tillsammans med Jespers andra kusin å familj till Liseberg på dagen. Jag å Moa stannade hemma eftersom vi skulle till Sandra på eftermiddagen. Jesper kom efter jobbet å hämtade upp Moa. De åkte hem till oss å Grillade med båda kusninernas familjer samt Kerstin. Eftersom Håkan, Erja Ebba å Jonna bodde på camping i göteborg hann jag inte träffa dom denna gång, synd men man kan inte vara överallt! Kvällen hos Sandra var mycket trevig. Alla goa tjejer var där förutom Erika som va med sin Hund någon stan i Sverige! Vi blev bjudna på god mat å dryck! Massa snack å skratt blev det. Jag tog bussen hem strax innan 01 då skulle Angelica, Sandra å Sofia gå ut å svänga sina lurviga! Hoppas ni hade skojsigt!

                  

Idag är det Sandras födelsedag! Grattis vännen! Hoppas dagen blir toppen!Nu blir det bara till att slappa resten av dagen. Våra inneboende (gäststugan) har åkt hem mot Katrineholm och Moa sover lite. Hon är nog utmattad efter massa bus med barnen!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack själv. Det blev en jätte trevlig kväll =) KRAM

2010-07-26 @ 22:50:43
Postat av: Angelica

Vi hade skoj, men vi saknade er så klart!! =)Du får lägga in lite större miniatyrbilder. De syns ju knappt. ;) Svårt att se detaljer. :)Puss!

2010-07-26 @ 23:22:30
URL: http://jelican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0