Utan internet, inte kuul alls!

Sådär då var internet äntligen tillbaka där det hör hemma! Vart på utlåning på bygget en tid!

Ganska mycket har ju hänt sedan sist...härr kommer de viktigaste händelserna som är värda att minnas!

WOW den 19 juni blev ju helt underbar! Så himla gulliga dom är tillsammans! Man ser verkligen KÄRLEKEN! Allt var Såå fint, klänningen (-arna), hela arrangemanget i kyrkan, festen, bröllopsvalsen å för att inte tala om de finfina talet som Daniel höll till sin kronprinsessa! Även Kungens lilla "Roskupp" var ju bedårande! Klänningen Viktoria hade dagen innan bröllopet är min absoluta favorit även Klänningen som Madeleine hade på bröllopet! Trodde kanske inte att denna tillställning skulle vara så intressant men jag satt som klistrad!

      
 MadeleineBlå 

Sista lägerveckan är avklarad och avslutades tyvärr med det tråkiga konstaterandet att det inte blir något tävlande juniorlag nästa år heller. Mina tankar om min fortsatta framtid inom denna sporten går varma i huvudet...tror det blir en rejäl nertrappning iaf nästa säsong så får man se hur det känns...kan ju inte sluta helt för det skulle inte kännas rätt mot klubben, jag sitter ju inne med en hel del info som jag isf måste lämna över på ett bra sätt. Ja detta lär bli kommande veckors stora funderingsgrej...

Sen kom härliga midsommar! En riktigt trevlig tillställning ute på söder land vid ödsmåls mosse. Man kan väl säga att detta var första gången jag varit berusad på väääldigt länge! Lite tung i huvudet dagen efter men det var bara att ta en resorb (vätskeersättning) så var man nästan pigg igen! Dagen och kvällen bestod av roliga lekar självklart hamnade man i det mest lyckade laget! Vann ju både allmänbildningstävlingen samt musiktävlingen! 5-kampen vet jag faktiskt inte vilken plats vi kom på, men vann gjorde vi inte iaf. God mat och dryck, trevliga vänner-vad mer kan man begära...JO lite varmare väder hade väl inte skadat! Här kommer dagen i bilder:

                 

Annars i veckan har det varit grill hos Kerstin, Mysig fika hos Jessica samt bad å sol på "lilla hawaii" igår.  Nu på morgonen har jag vait och fixat mina naglar. Hade lite svårt att bestämma vad jag ville ha så det blev en kompromiss, fransk minikyr med lite lite glitter! Fint men lite för långa tyckte jag nog att dom blev, får kanske ta fram filen ikväll...Moa är med sin mormor idag, som kom till kungälv igår. Så om en stund ska jag åka ut till shoppen å hjälpa till lite med kläderna! Men först ska jag bara njuta lite av att vara hemma helt ensam, ska nog greja lite ute i gäststugan med. Finns ju lite att fixa där ute nú när alla skidor äntligen är flyttade. Mamma å hennes "kille" å barn ska sova där nästa vecka. Tänkte även försöka ta tag i Moas rum i veckan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0