Veckan som gick...

Fredagskvällen blev hos Kerstin med god mat!

Lördagen började tidigt då jag å Beatrice hade bestämt oss för att åka till Ullared! Hon behöver ju saker nu till sin nya lya! Jag hittade som vanligt allt för många "bra-å-ha" saker...Ett par plagg till Moa bla denna jättesöta klänning!


När vi kom hem skjutsades Jesper till en "TV-spelskväll" Med andra ord en "anledning" till hade dricka öl! Jag å Moa hade en skön kväll hemma!

Söndagen fick Moa vara hos Moster Beatrice då jag skulle på kurs å Jesper jobbade (som vanligt!) Grill på kvällen!

Måndag= Jespers lediga dag (till 16.30!) Fick fixat med våra utemöbler, så nu är det bara för värmen att hitta tillbaka!


Igår (tisdag) var jag, Petra å Malin hemma hos Pia å bubblade i deras utespa= såå mysigt! Måste ha ett sånt nån gång! Fast om Jesper får sin vilja igenom så blir nästa flytt till en takvåning. Jag har isf som krav att det är STOR balkong runt om, så man kan ha som en liten trädgård! jaja får se hur det blir med det, lär ju dröja ett bra tag innan vi är där!

Idag ska vi till BVC för läkarkontroll, hoppas allt står rätt till med älsklingen!

Klickade hem lite schyssta kläder från (hör å häpna) Lindex...har nog aldrig köpt ett plagg där till mej men nu hade dom släppt en kollektion av designern Eva Larsson (aldrig hört talas om!) Hoppas de är lika snygga i vekligheten! Positivt var ju att jag hade en klubbrabatt på 25% samt att det just nu var fri frakt! Vill man inte ha grejerna kan man bara gå till en butik å lämna tillbaka! Supersmidigt! Hoppas grejerna kommer snarast! Idag släpptes kläderna i butik och en del är redan slut! Tur att jag kom på det inatt, för nu när jag skulle lägga upp bilder på kläderna så hade dom redan tagit bort dom från nätet...! Imon blir det kanske tillsammans med Malene å Jessica Stora Höga-butiken som är Marinas favorit (inredning), hoppas den lever upp till förväntningarna nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0